top of page

Review geplaatst op campersite.be

Beste mede campergebruikers, Mijn gebruikersnaam is Cabanneke en ben de trotse bezitter van een Rimor camper, die spijtig genoeg na zorgvuldige verzorging vorig jaar tijdens de juni storm in België zeer zwaar beschadigd werd door de hagelstenen. Ik werd via mijn verdeler naar een bedrijf: Dent & car Repair gestuurd om een bestek te laten opmaken, ik was zeker niet de enige die schade aan zijn voertuig had. De angst zat er bij mij grondig in dat mijn pensioens investering als totaal loss zou bestempeld krijgen (8 jaar oud). Om een lang verhaal nu kort te maken besloot de verzekering toch toe te stemmen in de herstelling. Wat ik daar mee beleefde is niet te beschrijven, niet alleen werd mijn voertuig ONGELOOFLIJK piekfijn hersteld maar lijkt hij nu beter dan nieuw (dit is geen overschatting maar realiteit). Ik ben bij dit bedrijf, onaangekondigd, wel drie keer binnen gestapt om te vragen hoe ver het stond met de herstelling. Telkens werd ik niet alleen zeer vriendelijk onthaalt maar werd er met mij tot in de werkplaats gegaan om mijn voertuig te tonen en uitleg gegeven over de stand van zaken. Om kort te zijn dit is een bedrijf waar klant zeker koning is en waar de koning verwent wordt op zijn vragen. Ik kan jullie, mede camperaars, maar één ding zeggen: dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn en weten zeer goed wat service betekend. Als ik ooit (hopelijk niet) nog koetswerk herstellingen moet laten uitvoeren aan de camper als zowel de privé wagen is mijn hersteller zeker gekend. Dent & Car repair in St-Gillis Waas. Bedankt mensen voor deze prima herstelling, bedankt!!!

Recent Posts
bottom of page