top of page

Carrosserie en Smart Repair

DCR Caravanherstel draagt kwaliteit, snelheid én klantentevredenheid hoog in het vaandel...en dit reeds sinds 1993.

 

Wij zijn gespecialiseerd in polyesterwerken en herstel van kleine schade en staan garant voor een goede, heldere prijszetting.

 

Geen tijd om even langs te rijden voor het maken van een afspraak? Geen probleem, u kan uw schade ook online aanmelden. Na ontvangst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Kiezen voor DCR Caravanherstel is dan ook kiezen voor onafhankelijk advies, een méér dan flexibele full-service en deskundig schadeherstel en degelijk onderhoud.

 

DCR, uw complete partner na schade!

Getuigenissen

Review geplaatst op campersite.be

"Beste mede campergebruikers,Mijn gebruikersnaam is Cabanneke en ben de trotse bezitter van een Rimor camper, die spijtig genoeg na zorgvuldige verzorging vorig jaar tijdens de juni storm in België zeer zwaar beschadigd werd door de hagelstenen. Ik werd via mijn verdeler naar een bedrijf: Dent & car Repair gestuurd om een bestek te laten opmaken, ik was zeker niet de enige die schade aan zijn voertuig had. De angst zat er bij mij grondig in dat mijn pensioens investering als totaal loss zou bestempeld krijgen (8 jaar oud). Om een lang verhaal nu kort te maken besloot de verzekering toch toe te stemmen in de herstelling. Wat ik daar mee beleefde is niet te beschrijven, niet alleen werd mijn voertuig ONGELOOFLIJK piekfijn hersteld maar lijkt hij nu beter dan nieuw (dit is geen overschatting maar realiteit). Ik ben bij dit bedrijf, onaangekondigd, wel drie keer binnen gestapt om te vragen hoe ver het stond met de herstelling. Telkens werd ik niet alleen zeer vriendelijk onthaalt maar werd er met mij tot in de werkplaats gegaan om mijn voertuig te tonen en uitleg gegeven over de stand van zaken. Om kort te zijn dit is een bedrijf waar klant zeker koning is en waar de koning verwent wordt op zijn vragen. Ik kan jullie, mede camperaars, maar één ding zeggen: dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn en weten zeer goed wat service betekend. Als ik ooit (hopelijk niet) nog koetswerk herstellingen moet laten uitvoeren aan de camper als zowel de privé wagen is mijn hersteller zeker gekend.Dent & Car repair in St-Gillis Waas. Bedankt mensen voor deze prima herstelling, bedankt!!!"

Kelly Van de Velde​​

Wat ze daar doen is geweldig !! Super bedankt !

Stef van Dorst​

​Zalig spuitwerk altijd proper werk afgeleverd doe zo voort!

Lieven Decadt

​Sympathieke ontvangst, leveren bovendien snel en professioneel werk.

Daniel B​

​Ik had het bedrijf gevonden via Google en verstuurde een aantal foto's online. Ik kreeg een richtprijs door onder voorbehoud, op basis van de aangeleverde foto's. Dit vond ik vrij duur maar ging toch persoonlijk langs met mijn caravan. De uiteindelijke offerte bleek lager en na de herstelling heb ik niet meer moeten bijbetalen en werd er strict de offerteprijs toegepast. De herstelling voldeed volledig aan mijn wensen. Correct bedrijf!

bottom of page